.: Nurich Lacto-Lite :.


Nurich Lacto-lite?
Nurich Lacto-Lite adalah minuman serbuk yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. Ia adalah sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik. Ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap). Oleh itu, ia tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.


Probiotik dan Prebiotik?

Probiotik ialah bakteria baik di dalam usus kita. Ia adalah penting bagi menjamin kesihatan usus kita. Prebiotik ialah makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik. Probiotik dan Prebiotik boleh diperolehi dengan mudah daripada Nurich Lacto-Lite.


Keunikan Nurich Lacto-Lite?
1. Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
2. Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
3. Kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
4. Diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS ("Generally Recognized as Safe")


How Nurich Lacto-Lite Works?
1. Membantu melegakan sembelit
2. Membantu dalam penghadaman
3. Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
4. Menyingkirkan toksin dalam badan
5. Membantu sintesis vitamin

Cara Pengambilan?

Campurkan sebungkus Nurich Lacto-Lite ke dalam 200ml air kosong atau air suam. Boleh juga dicampur dengan jus buah-buahan atau minuman lain. Untuk keberkesanan penyahtosikan terbaik, minum sekurang-kurangnya 2000cc air setiap hari.

For those yang ada masalah sembelit & ingin percepatkan proses untuk kempiskan perut tu..Nana suggest kan cubalah ambil Nurich Lacto-Lite.
For details boleh call me @ 019-2842497
Try & Rasa Perbezaan nya hari ini!